Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام فعالی گفت: امروزه به دلیل شیوع کرونا امکان برگزاری مراسمات رجبیه همچون گذشته میسر نیست و باید فضاهای معنوی را به منزل برده و شرایط خانه را کانون عبادت، مناجات و ذکر کنیم.

حجت الاسلام «حسینعلی فعالی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران در نکا اظهار کرد: ماه رجب ماه خودسازی است و فضائل فراوانی دارد و حالا که به دلیل شیوع کرونا از برنامه های حضوری همچون گذشته دور هستیم باید در این شرایط خانه را کانون عبادت، مناجات و ذکر کنیم و فضای معنوی مساجد را به خانه ها ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی نکا افزود: ماه رجب فرصت مناسبی برای اتصال به خداوند است و باید از لحظات این ماه برای تقویت ایمان و بندگی خداوند سبحان بهره گیریم تا خود را برای ورود به ماه شعبان و سپس ماه رمضان آماده کرده و از فضیلت های ماه رمضان بهره گیریم.

 

 وی یادآور شد: با توجه به اینکه ایام ماه رجب مصادف با دوران کروناست؛ امیدواریم همه ما از این فرصت طلایی با استفاده از تقویت برنامه های معنوی در فضای مجازی برای خودسازی و نزدیک شدن به خداوند متعال استفاده کنیم.

 

حجت الاسلام فعالی گفت: ماه رجب از برکات و فضیلت های فراوانی برخوردار است و در همین راستا رسول گرامی گرامی اسلام(ص) فرمودند: «ماه رجب ماه بندگی خدا است،اگر افرادی که از این دنیا رفته اند،نسبت به روزه داری در روزهای این ماه اهتمام داشتند و شب ها به مناجات و شب زنده داری با خدا مشغول بودند، آن دنیا در حسرت این روزها و ایام نبودند».

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی نکا افزود: قرائت قرآن کریم، صدقه، طلب آمرزش برای مومنین و استجابت دعا را از موارد توصیه شده در این ماه غفران و آمرزش است و باید از لحظه لحظه های این ماه به درستی استفاده شود.

 

وی با اشاره به برنامه های ماه رجب و میلاد امام علی(ع) تصریح کرد: برگزاری مراسمات در هیات مهای محوری با توجه به دستورات ستاد کرونا اجرایی می شود و برنامه های فرهنگی و هنری ما در فضای مجازی اجرا می شود که مهمترین برنامه ها راه اندازی هیات های سیار در میلاد امام علی(ع) است.

پایان پیام/175

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشن های رجبیه ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۸۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه جشنواره هنرهای نمایش کودک و نوجوان استان همدان با ۱۰ گروه نمایش در سینما کانون برگزار شد. داوران این جشنواره لیلا رسولی مربی مسئول شماره یک همدان، احمد بیگلریان پیشکسوت تئاتر همدان و صیفی از پیشکسوتان تئاتر از ارشاد بودند.

با ٰٰٰٰٰٰٰٰٰرأی و نظر داوران برگزیدگان نوزدهمین جشنواره نمایش به قرار زیر اعلام شد.

برگزیده طراحی بروشور به «نمایش قیچی که دنبال کار می‌گشت» تعلق گرفت.

در طراحی لباس: رتبه اول طراحی به نمایش «قصه پر غصه» و رتبه دوم طراحی لباس به نمایش «خورشید مهربان» تعلق گرفت.

در بخش موسیقی مانی طهوری و آراد مرادی در نمایش «قیچی که دنبال کار می گشت» به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

ستاره طاقتی احسن مربی مسئول مرکز شیرین سو در نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» بهترین طراحی صحنه و بهترین ساخت عروسک را انجام داده بود و حائز رتبه برتر شد.

بهترین بازیگران خانم: رتبه اول آرام غفوری محب در نمایش قیچی که دنبال کار می‌گشت، رتبه دوم پریسا زمانی در نمایش آه سرزمین من، رتبه سوم پگاه حمزه‌لویی در نمایش قصه پر غصه و حنانه مرادی فرزان قصه‌گوی نمایش سفری به همدان شایسته تقدیر شد

بهترین بازیگر آقا: رتبه اول علی چهاردولی در نمایش خورشید مهربانی، سروش احمدی رتبه دوم نمایش خورشید مهربانی و رتبه سوم امیرعلی نجفی در نمایش انتخاب.

در بخش نمایشنامه نمایش زرافه گردن دراز نوشته اعظم کیانی و نسرین طاهری و نمایش سفری به همدان نوشته نوشین بیگلریان شایسته تقدیر اعلام شدند.

بخش کارگردانی: رتبه اول آرام غفوری محب در نمایش قیچی که دنبال کار می‌گشت، رتبه دوم در نمایش قصه پر غصه، محدثه موسوی نامدار و رتبه سوم مینا هوشیار در نمایش آه سرزمین من شناخته شدند.

در پایان داوران نمایش‌های قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری یارا بختیاری از مرکز ۳ همدان و آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان در بخش نمایش کانون و نمایش قصه پر غصه از کبودراهنگ را در بخش آزاد به عنوان برترین‌های این دوره از جشنواره هنرهای نمایش کودکان و نوجوانان استان همدان اعلام کردند و این سه نمایش به مرحله کشوری راه پیدا کردند

کد خبر 6096661

دیگر خبرها

  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟
  • امروز انزجار و نفرت علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران